top of page

Vær den du er

Oppdatert: 20. jun. 2021

Ikke vær redd for å ta opp plassen din


For de nærmeste, alle de du har rundt deg og ikke minst, for deg selv, er det aller viktigste at du er den du er. At du er deg. Jeg har brukt mye tid av livet mitt på å forsøke å være den jeg tror vil passe inn. Jeg har gitt bort for mye av min egen kontroll og min egen kraft. Fordi jeg i mange sammenhenger ikke har vært trygg nok til å si fra, til å ta opp plass. Kanskje særlig det siste. Redsel for å ta for mye plass. Med alderen har det for meg kommet en ny type selvtillit inn i livet mitt. En større trygghet og et økende ønske om å være min egen heltinne. Et økende behov for å virkeliggjøre drømmer, for å skape og være kreativ.


Det føles bra når jeg sier fra om egne behov til de som betyr noe for meg. På samme tid økes bevisstheten min rundt hvordan jeg best kan kommunisere med de jeg er glad i, hvordan kan jeg bli en som lytter bedre, en som er tilstede i øyeblikket for den eller de jeg er sammen med der og da.


En del av meg sørger over mange usikre øyeblikk i løpet av livet. På samme tid har det gjort meg til den jeg er i dag. Jeg har prøvd og feilet, men jeg har også tatt mange riktige valg for meg selv gjennom årene, kanskje uten å forstå det i øyeblikket.


Uansett hvor gammel du er, om du prøver for mye eller for lite, føler at du ikke har funnet deg selv eller kanskje er hundre prosent deg selv i alt du gjør. Beskjeden er vær trygg på at den du er er bra nok. Du er den som passer best i rollen som deg selv. Prøv ut ulike stiler, klær, utdannelser, mentorer, yogalærere, hva som helst. Det er på den måten vi gror og lærer. Men vit at den du er passer akkurat riktig inn og er på riktig plass, her og nå.

146 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Perspektiv

Comments


  • facebook
  • instagram
bottom of page