top of page

Mine yogaklasser

På denne siden finner du informasjon o
m klasser jeg underviser på fast ukentlig basis samt timer jeg holder flere ganger i måneden.

Rise & Shine​

Start dagen på riktig måte! Til lyden av pusten er dette en forfriskende yoga rutine for å oppmuntre til en kraftfull og varig energi gjennom hele dagen. Klassen er bygget opp med solhilsener for å hilse dagen velkommen og flyter inn i en sekvens som er målrettet mot musklene som vi vanligvis ignorerer gjennom den travle hverdagen.


Restorative
Koble av etter dagen din med en dypt avslappende, restorative flyt. Denne klassen er designet for at du skal kunne resette og gjenopprette balansen fra en travel dag. Klassen vil bestå av en myk flyt som sømløst beveger seg over i den restorative delen. Ved å hvile i de forskjellige stillingene senkes hjerterytmen og sentralnervesystemet får beskjed om at vi gir det en velfortjent pause. Ta gjerne med en ekstra genser, myke sokker og et teppe for varme og komfort.
 

Vinyasa

En vinyasa flow-klasse består av en balansert flyt, samtidig som den inkluderer en leken tilnærming til det å utforske kropp og sinn gjennom intensjon og tema. Fysisk detoxing gjennom svette, og mentalt avslappende for sinnet vil denne timen, gjennom pust og bevegelse, frigjøre den blokkerte energien kroppen din har. Vinyasa er perfekt for de som leter etter en god treningsøkt for å bedre både den fysiske og mentale formen samt å kunne inkludere en solid asanapraksis i sin daglige rutine.
 

Yin

Yin Yoga er kunsten å kunne gi slipp. Du kan forvente å vende fokus i denne timelange klassen til det nåværende øyeblikket og din bevisste og intelligente kropp. Passive posisjoner holdes i 3-5 minutter for å bidra til å frigjøre fascia og bindevev slik at energien i kroppen kan flyte mer fritt. Denne klassen passer for alle nivåer og er en skånsom praksis. Ta gjerne med sokker og en varm genser slik at du kan kose deg, nyte posisjonene og samtidig holde deg varm og komfortabel.

IMG_0495.jpg
  • facebook
  • instagram
bottom of page