Mine yogaklasser

På denne siden finner du informasjon om klasser jeg underviser på fast ukentlig basis samt timer jeg holder flere ganger i måneden. Grunnet Covid-19 situasjonen gjelder disse timene f.o.m august 2021


Leela Gamlebyen:

Rise + Shine​
Tirsdag 07.00-08.00

Start dagen på riktig måte! Til lyden av pusten er dette en forfriskende yoga rutine for å oppmuntre til en kraftfull og varig energi gjennom hele dagen. Klassen er bygget opp med solhilsener for å hilse dagen velkommen og flyter inn i en sekvens som er målrettet mot musklene som vi vanligvis ignorerer gjennom den travle hverdagen.


Restorative flow
Onsdag 19.00-20.15

Koble av etter dagen din med en dypt avslappende, restorative flyt. Denne klassen er designet for at du skal kunne resette og gjenopprette balansen fra en travel dag. Klassen vil bestå av en myk flyt som sømløst beveger seg over i den restorative delen. Ved å hvile i de forskjellige stillingene senkes hjerterytmen og sentralnervesystemet får beskjed om at vi gir det en velfortjent pause. Ta gjerne med en ekstra genser, myke sokker og et teppe for varme og komfort.

JOY Yoga:

Solhilsen Flow
Onsdag 07.00-08.00
En oppkvikkende klasse full av deilige og kreative solhilsner som gir kropp og sinn en deilig start på dagen! Solhilsner er noen av de mest brukte yogaøvelsene, siden solhilsner setter i gang store muskelgrupper og vekker kroppen til liv på en rolig og behagelig måte. Det vil være mange repetisjoner av samme sekvens så man får tid til å komme inn i rytmen og flyten som setter en god varme i kroppen og ro i sinnet. 

IMG_0495.jpg