Workshop:
Finn din indre kunstner

Bli med på en kreativ workshop med yoga, meditasjon, fargeblyanter og papir

Gjennom å gjøre yoga øvelser kobler vi sammen pust og bevegelse i en flytende meditasjon. Når vi praktiserer yoga finner vi gjerne en indre ro som lar oss senke skuldrene og være tilstede i øyeblikket. Kunst kan ha den samme virkningen på oss mennesker - om det så er å se på kunst, oppleve en live konsert eller lese en god bok for å nevne noen eksempler. Kunstopplevelsen gir oss en lignende mulighet til å vende blikket innover. Om du spør en kunstner om hun ser likhetstrekk mellom det å skape noe og meditasjon vil nok svaret garantert være ja. Men, vi trenger selvsagt ikke være kunstnere for å ta i bruk vår egen kreativitet. Ved å lære oss å se på nye måter, la blikket vende innover og la oss inspirere av hverandre skal vi hente frem vår indre kunstner. 

I denne workshopen skal vi bruke verktøy som fargeblyanter, papir, yoga og meditasjon. Vi lar kropp, hjerte og hjerne være åpne og nysgjerrige for å utforske nye perspektiver. Kanskje tar vi oss også en alvorsprat med den indre kritikeren vår?

Åpning og meditasjon
Skap ditt eget affirmasjons kort
Yoga Mandala Flow
Felles kunstverk
Avslutning og seremoni 

Denne workshopen er for deg som ser etter kreative måter å uttrykke deg på, både på et personlig plan og i samarbeid med andre. Du trenger ingen kunstneriske forkunnskaper, men det er fint hvis du har gjort noe yoga tidligere.

Påmelding
 

Sted: Leela Yoga 
Når: Søndag 27. september 15.00-17.30
Pris: Leela medlem 320,- / Ikke medlem 370,-
Instruktør: Sara Wegge 

 

Sara er yogalærer og tilbyr en vinyasa-basert yoga med kreativ sekvensering som forbinder pust og bevegelse i en myk flyt. Det er meditasjon i bevegelse som oppmuntrer deg til å finne balanse og indre stillhet. Det handler om å bygge styrke, ikke for å kunne gjøre avanserte øvelser, men ganske enkelt for å takle hverdagen. Sara har jobbet i kulturlivet i mange år, nærmere bestemt musikk og teaterbransjen. Hun har tegnet så lenge hun kan huske og samler på kunstopplevelser. 

©2019 by Sara Wegge. Proudly created with Wix.com