Bli med på et meditativt og fantasifullt verksted med varmende og styrkende yoga og enkle, lekne oppgaver med penn og papir.

Ved å gjøre yoga kobler vi sammen pust og bevegelse i en flytende meditasjon. I yoga praksisen vår finner vi gjerne en indre ro som hjelper oss med å senke skuldrene og være mer tilstede i øyeblikket. Skapende oppgaver kan ha den samme virkningen på oss mennesker - om det så er å skrible litt på en tegneblokk eller i en dagbok. Det gir oss en mulighet til å vende blikket innover. Når vi låser opp vår egen kreativitet åpner vi opp for en prosess som kan hjelpe oss til dypere selvinnsikt og refleksjon.

«En avslappet workshop hvor man både får den styrkende yogaen, men også en følelse av å leke litt uten press eller forventninger og skape noe, samtidig som man kjenner på hvordan man har det i prosessen.» Anna Maria
 

«Det var gøy, og deilig for både kroppen og fantasien! Likte å prøve noe nytt, bli oppmuntret til å være kreativ og hoppe ut i det selv om jeg ikke vet hvor jeg lander.» Bettina
 

I denne workshopen skal vi bruke verktøy som penn og papir, yoga og meditasjon. Vi lar kropp, hjerte og hjerne være åpne og nysgjerrige for å utforske nye perspektiver. 

Kopi av Kreative drømmer-7.png

Sted: JOY Yoga
Dato: 05.03.22 14.00-17.00

Bestill her

Åpning og introduksjon
Meditasjon
Kreative mindfulness oppgaver
Yoga Vinyasa Flow
Mandala sirkel
Avslutning og seremoni

Ha gjerne med deg din egen yogamatte og en vannflaske. Jeg har ellers med alt det materialet vi trenger, men om du har din egen blokk, penner eller notatbok du vil bruke så ta det gjerne med deg.

Underveis blir det servering av te.

Det er også yogamatter til utlåns på JOY.