Kreativ workshop
Bli med på en kreativ workshop med yoga, meditasjon, 

fargeblyanter og papir​

Når vi praktiserer yoga finner vi gjerne en indre ro som lar oss senke skuldrene og være tilstede i øyeblikket. Kreativitet kan ha den samme virkningen på oss mennesker - om det så er å skape noe selv, se på kunst, oppleve en live konsert eller lese en god bok for å nevne noen eksempler. Den kreative opplevelsen gir oss en lignende mulighet til å vende blikket innover. Om du spør en kunstner om hen ser likhetstrekk mellom det å skape noe og meditasjon vil nok svaret garantert være ja. Men, vi trenger selvsagt ikke være kunstnere for å ta i bruk vår egen kreativitet. Ved å lære oss å se på nye måter, la blikket vende innover og la oss inspirere av hverandre skal vi hente frem vår indre kreativitet. 

I denne workshopen skal vi bruke verktøy som fargeblyanter, papir, yoga og meditasjon. Vi lar kropp, hjerte og hjerne være åpne og nysgjerrige for å utforske nye perspektiver. Kanskje tar vi oss også en alvorsprat med den indre kritikeren vår?

Åpning og meditasjon
Skap ditt eget affirmasjons kort
Yoga Mandala Flow
Felles kunstverk
Avslutning og seremoni 

Denne workshopen er for deg som ser etter kreative måter å uttrykke deg på, både på et personlig plan og i samarbeid med andre. Du trenger ingen kunstneriske forkunnskaper, men det er fint hvis du har gjort noe yoga tidligere.

Sted: Leela Yoga Gamlebyen
Dato: Søndag 24.10.21 15.00-18.00
Pris: medlem 350,- / Ikke medlem 390,-