top of page

Restorative flow & klangbad

Workshop

Unn deg selv en fysisk, mental og emosjonelt avslappende stund.
 

 

I Restorative flow & klangbad vil fokuset handle om å slippe taket. I tillegg til en rolig yoga flyt og restorative posisjoner, bruker vi krystallboller, klokkespill, oljer og duft for å finne hvile fra våre travle liv. Vi blir lenge i stillingene og gir kropp og hjerne en mulighet til å slappe helt av. Ved å hvile oss inn i de ulike posisjonene senkes hjerterytmen og sentralnervesystemet får beskjed om at vi gir det en velfortjent pause. Vi avrunder med de beroligende lydene fra krystallboller og klokkespill.

«Enkelt, harmonisk og balansert - og med lyd og duft som det lille ekstra. En deilig pause fra hverdagen.»

Marte
 

«Avslappende og velgjørende for kropp og sjel. Det føles godt å kombinere klang med andre stillinger enn klassisk savasana.»

Tone
 

I vår moderne verden er vi bestandig i såkalt “fight or flight” modus. Vi vekkes om morgenen av høye lyder fra vekkerklokken, sjekker mobiler og stresser avgårde til alle dagens gjøremål og sjelden med helt stille øyeblikk i løpet av dagen. I denne workshopen legger vi vekk mobiler og annet støy og lader opp kroppens egne batterier med en myk restorativ yoga praksis.

Vi benytter vi oss av puter og blokker for å gjøre stillingene myke, trygge og behagelige. Ta gjerne med deg en ekstra genser, myke sokker og et teppe for varme og komfort.

Sara er sertifisert Vinyasa, restorative, Yoga Nidra og Yin yoga lærer. Hun har praktisert yoga siden 2005 i forskjellige stiler som vinyasa, ashtanga, hatha, yin og restorative. Hun har fordypet praksisen sin gjennom utdannelser, workshops, festivaler og retreats i ulike deler av verden og hjemme i Norge.

Sted: Leela Yoga Gamlebyen

Dato: Søndag 04.12.22 19.00-21.00

Pris: Leela medlem 315,- / Ikke medlem 350,-

Book billett her / legges snart ut for salg

IMG_0803-2_edited_edited.jpg
Restorative Flow & klangbad
IMG_6694.JPG
  • facebook
  • instagram
bottom of page