Rest & Restore Workshop

Unn deg selv en fysisk, mental og emosjonelt avslappende stund.

 

I denne workshopen vil fokuset handle om å slippe taket. Vi blir lenge i stillingene og gir kropp og hjerne en mulighet til å slappe helt av. Ved å hvile oss inn i de ulike posisjonene senkes hjerterytmen og sentralnervesystemet får beskjed om at vi gir det en velfortjent pause. 

I vår moderne verden er vi bestandig i såkalt “fight or flight” modus. Vi vekkes om morgenen av høye lyder fra vekkerklokken, sjekker mobiler og stresser avgårde til alle dagens gjøremål og sjelden med helt stille øyeblikk i løpet av dagen. I den usikre tiden vi er inne i er dessverre skuldrene ekstra høye hos mange av oss. Denne søndagen legger vi vekk mobiler og annet støy og lader opp kroppens egne batterier med en myk restorativ yoga praksis.

I denne workshopen benytter vi oss av puter og blokker for å gjøre stillingene myke, trygge og behagelige. Ta gjerne med deg en ekstra genser, myke sokker og et teppe for varme og komfort. Ha med deg et stort håndkle, putetrekk eller et teppe du kan legge over bolsteren (pute vi bruker i praksisen).

Sted: Leela Yoga Gamlebyen
Dato: Søndag 12.09.21 16.00-18.00
Dato: Søndag 05.12.21 16.00-18.00
Pris: Leela medlem 270,- / Ikke medlem 320,-